0 0
Zalmtaartje met geitenkaas

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

gerookte zalm 150 gram
geitenkaas 100-150 gram
verse dille 1 el
citroen 2 tl
citroenrasp 1 tl
rode ui 1/4 stuk
peper en zout naar smaak

Zalmtaartje met geitenkaas

Ingredients

Directions

Share

Een gerechtje dat ik al jaren maak en in mijn top 10 staat als het gaat om makkelijk, lekker en vers iets klaar te maken. Dit gerecht zegt veel over mezelf en waar ik van houd als het gaat om smaak en de manier van koken. Ik leerde dit gerecht kennen tijdens mijn werk in een restaurant in Eijsden, de plek waar ik getogen ben. Dit gerecht kun je gebruiken als amuse, voorgerecht en je kan het verwerken in diverse soepen, Een echter aanrader, zeker voor de feestdagen!

Steps

1
Done

hak de gerookte zalm fijn. Doe dit ook met de geitenkaas. Meng deze 2 goed in een kom.
Rasp een halve citroen en voeg erbij. Daarna versnipper je het rode uitje zeer maar dan ook zeer fijn. Daarna neem je ene plukje verse dille en ook deze hak je fijn. Voeg deze ingrediënten vervolgens bij het geitenkaas-zalm-mengsel en roer het goed door. Proef even of jij vindt dat er nog peper en zout bij moet.
Je kan het mengsel zo serveren voor op een toastje, of wanneer je wat meer maakt kun je het serveren als voorgerecht met een toefje sla of je gebruikt het als topping in de soep.

maaltijdboxen

previous
Makkelijke kerriesoep
next
Italiaanse orzo met gekruid rundergehakt
previous
Makkelijke kerriesoep
next
Italiaanse orzo met gekruid rundergehakt

Add Your Comment

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here