0 0
Tandoori Visspiesjes met Raita

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
2 el rijstolie
200 gram Basmatirijst
45 gram Tandoori marinade
Zelf kopen en toevoegen
1/2 komkommer
1 el verse munt
150 ml griekse yoghurt
1/2 tl grof zout
1/4 tl cayenne
300 gram tilapia
el rasp limoen
1/2 el verse koriander
Allergenen
Kan sporen van allergenen bevatten

Nutritional information

Tandoori Visspiesjes met Raita

Een smaakexplosie

Features:
    Cuisine:

      Ingredients

      • Zelf kopen en toevoegen

      • Allergenen

      Directions

      Share

      Tandoori associeer je al snel met kip, maar is ook heel goed te combineren met vis! Met dit recept maak je in een handomdraai je eigen overheerlijke gegrilde visspiesjes. Ook erg lekker op de BBQ!

      Steps

      1
      Done

      Stap 1

      Schil en rasp de komkommer en dep vervolgens af met keukenpapier om zoveel mogelijk vocht eruit te halen. Meng de munt met de Griekse yoghurt, zout en cayennepeper en voeg tot slot de komkommer toe. Dit is de raita dipsaus en deze kun je zolang in de koelkast zetten.

      2
      Done

      Stap 2

      Spoel de vis af met koud water en droog ook deze goed af met keukenpapier. Snijd de vis in 6 lange repen en rijg deze op de satéstokjes (eventueel even invetten met olie). Smeer vervolgens de Tandoori marinade op de vis en breng verder op smaak met peper en zout.

      3
      Done

      stap 3

      Verhit de olie in een wok of koekenpan en bak de visspiesjes op middelhoog vuur gaar totdat deze goudbruin zijn (circa 2 minuten aan beide kanten).

      4
      Done

      stap 4

      Bestrooi de spiesjes als laatste met de rasp van de limoen en de verse koriander.

      5
      Done

      Stap 5

      De visspiesjes kunnen nu geserveerd worden met de heerlijke frisse Raita.

      maaltijdboxen

      previous
      Noedels met spruitje
      next
      Nasi met veel groenten en kalfsvlees in kerriesaus
      previous
      Noedels met spruitje
      next
      Nasi met veel groenten en kalfsvlees in kerriesaus

      Add Your Comment

      Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here