0 0
Noedels met spruitje

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
4 el ketjap
1 el gembersiroop
250 gram noedels
100 gram cashewnoten
Zelf kopen en toevoegen
500 gram spruitjes
400 gram Nasi-bamivlees
1 teen knoflook
1 stuk rode paprika
Allergenen
Kan sporen van allergenen bevatten

Nutritional information

Noedels met spruitje

Een smaakexplosie

Features:
    Cuisine:

      Ingredients

      • Zelf kopen en toevoegen

      • Allergenen

      Directions

      Share

      Winterkou. Je wilt lekker warm worden, maar je hebt ook weer geen trek in een echte Hollandse stamppot. Probeer eens deze heerlijke variant waarin de Aziatische en de Hollandse keuken samengebracht worden! Je proeft de winter, maar ervaart ook de warme smaken van Azië!

       

       

       

      Klik hier om dit gerecht vandaag nog te bestellen.

      af45

       

      Steps

      1
      Done

      Stap 1

      Maak de spruitjes schoon en kook ze ongeveer 10 minuten.

      2
      Done

      Stap 2

      Verwarm een scheutje (arachide)olie in een wok en bak daarin het nasi/bamivlees en een teentje geperste knoflook. Voeg vervolgens de spruitjes en de paprika toe. Breng het geheel op smaak met ketjap en gembersiroop.

      3
      Done

      stap 3

      Bereid ondertussen de noedels volgens de verpakking.

      4
      Done

      stap 4

      Meng de noedels met de saus en voeg tot slot de cashewnoten toe.

      5
      Done

      Serveertip

      Mocht je spruitjes nou écht niet lekker vinden, kun je deze ook vervangen door sperzieboontjes of brocolliroosjes.

      previous
      Kip Korma
      next
      Tandoori Visspiesjes met Raita
      previous
      Kip Korma
      next
      Tandoori Visspiesjes met Raita

      Add Your Comment

      Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here