0 0
Mosselen in Zwarte pepersaus

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Om in te bakken rijstolie
50 gram zwarte peperpasta
enkele druppels sesamolie
320 gram rijst rijst naar keuze
Zelf kopen en toevoegen
1 stuk uien
550 gram mosselen
75 ml water
10 blaadjes basilicum mag ook koriander zijn
1 el Medium sherry
Allergenen
Kan sporen van allergenen bevatten

Nutritional information

Mosselen in Zwarte pepersaus

Een smaakexplosie

Features:
    Cuisine:

      Ingredients

      • Zelf kopen en toevoegen

      • Allergenen

      Directions

      Share

      Als u gek bent op mosselen, is dit een leuk recept om eens te variëren van uw traditionele mosselrecept. De zwarte peper saus en de sesamolie geven de mossel een heerlijke Aziatische twist!

      Steps

      1
      Done

      Stap 1

      Verhit de olie in een wok op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de ui en de kruidenpasta toe en roerbak het geheel voor 1 minuut.

      2
      Done

      Stap 2

      Voeg de schoongemaakte mosselen, 75 ml water en de basilicumblaadjes toe aan de wok en roerbak het geheel voor 1 minuut.

      3
      Done

      stap 3

      Plaats vervolgens een deksel op de wok en laat het gerecht ca. 2 minuten doorkoken tot de mosselen open staan. Controleer daarna of alle mosselen geopend zijn!

      4
      Done

      stap 4

      Voeg tenslotte een paar druppels sesamolie en een scheutje sherry toe.

      5
      Done

      Serveertip

      Serveer de mosselen samen met de saus en witte rijst.

      6
      Done

      Step 6

      maaltijdboxen

      previous
      Gevulde pita met geroosterde aubergine
      next
      Zoete hutspot met rookworst
      previous
      Gevulde pita met geroosterde aubergine
      next
      Zoete hutspot met rookworst

      Add Your Comment