0 0
Italiaanse witte bonenstoof

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
Biologische ingrediënten
200 gram tomaten
2 stuks venkel
1 stuk aubergine
360 gram witte bonen in tomatensaus
1 stuk Groentebouillion
knoflook olijven
Zelf kopen en toevoegen
1 el bakolie
naar smaak zout en peper
50 ml water
Allergenen
Kan sporen van allergenen bevatten
benodigdheden
soeppan

Nutritional information

428kcal
Energie
37gram
Koolhydraten
22gram
Vet
13gram
Eiwit
17gram
Vezels

Italiaanse witte bonenstoof

Features:

    Ingredients

    • Biologische ingrediënten

    • Zelf kopen en toevoegen

    • Allergenen

    • benodigdheden

    Directions

    Share


    Witte bonen in tomatensaus. Mijn moeder kocht het vroeger altijd  in een glazen pot en maakt het thuis klaar in een pannetje. Dat vond ik toen erg lekker en nu nog steeds. Dit recept van ekomenu laat je proeven dat je meer kanten uit kan, met dit heerlijke mengsel. En vergeet niet, bonen zijn voedzamer dan de meeste mensen weten!

    Steps

    1
    Done

    Was de tomaten, venkel en aubergine en snijd in kleine blokjes. Verhit olie in een pan en bak hierin de witte bonen twee minuten. Voeg dan de tomaten, venkel en aubergine toe.

    2
    Done

    Kook het water en los hierin het bouillontablet op. Snijd de knoflook olijven in plakjes en voeg toe aan het bonenmengsel en bak 1 minuut mee. Blus af met de bouillon.

    3
    Done

    Laat de bonenstoof 5 minuten op middelhoog vuur pruttelen. Breng op smaak met Italiaanse kruiden, zout en peper.

    4
    Done

    Tip

    Ook heel erg lekker met wat avocado en groene bladgroente.

    maaltijdboxen

    previous
    Vegan Spaghetti ‘Carbonara’
    next
    Shakshuka
    previous
    Vegan Spaghetti ‘Carbonara’
    next
    Shakshuka
    Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here